Закон і Бізнес


VII Міжнародний цивілістичний форум проведе ВСУ


10.05.2017 13:35
3783

11-12 травня у Верховному Суді України та у КНУ імені Тараса Шевченка відбудеться VII Міжнародний цивілістичний форум «Принципи і тенденції застосування приватного права ЄС і пострадянських країн».


Як повідомили виданню «Закон і Бізнес» у ВСУ, початок роботи форуму о 9:00 за адресою вул. П. Орлика, 8 (Кловський палац), зал Пленуму.

Під час заходу розглянуть питання судової реформи та імплементації західної традиції судового права у пострадянських країнах, імплементації базових приватноправових принципів Європейського Союзу, гармонізації методології застосування права і юридичної освіти в ЄС і пострадянських країнах, зближення методики підготовки юристів. Йтиметься також про принципи застосування приватного права у порівняльно-правовому аспекті.

З детальною програмою VII Міжнародного цивілістичного форуму «Принципи і тенденції застосування приватного права ЄС і пострадянських країн» можна ознайомитися тут.

До участі запрошені судді Верховного Суду України, вищих спеціалізованих судів, голови апеляційних судів, науковці Національної академії правових наук України та інших наукових установ, міжнародні і національні експерти, представники громадських організацій.

Закон і Бізнес