Закон і Бізнес


Студенти Одеської юридичної академії практикуватимуться в НААУ


10.04.2017 12:10
4131

Експерти Національної асоціації адвокатів України та науковці Одеської юридичної академії розроблятимуть програми навчання та законопроекти. На базі рад адвокатів регіонів проходитимуть навчальні, виробничі та переддипломні практики.


Про це ідеться у Меморандумі про співробітництво, укладеному між НААУ та Національним університетом «Одеська юридична академія», передає «Закон і Бізнес».

Меморандум визначає цілі та напрямки співпраці, обмін інформацією та досвідом, здійснення наукової та практичної діяльності у сфері забезпечення верховенства права, розвитку адвокатури, захисту прав і свобод людини та громадянина на основі рівноправності, взаємної вигоди дотримання загальноприйнятих норм і принципів.

НААУ та університет проводитимуть спільні заходи, проекти і програми з метою здійснення професійної підготовки фахівців у галузі права.

Адвокати та науковці спільно розроблятимуть пропозиції щодо проектів нормативно-правових актів, робочих навчальних та державних програм і планів дій, стратегій тощо, проводитимуть спільну дослідницьку та видавничу діяльність.

Документ також передбачає впровадження в університеті нормативних дисциплін з історії становлення та розвитку інституту адвокатури, відкриття тематичних кабінетів та аудиторій.

Закон і Бізнес