Закон і Бізнес


Адвокат АО «Спенсер і Кауфманн» презентувала збірку власних віршів


07.04.2017 17:58
6703

Позов, скарга, клопотання –
Знов писатиму до рання…
Бо, як завжди, строки й час
Ставлять в жорсткі рамки нас…
Зранку суд, потім другий,
І надвечір – ледь живий…
Чашка кави й знов до рання –
Позов, скарга, клопотання…
Кожен день – і ти безсилий,
Втомлений, але щасливий!


Саме так виглядає щастя правника, на думку адвоката АО «Спенсер і Кауфман» Таміли Алексик, яка днями презентувала перше у своєму житті видання з власними віршами. Урочистий прийом з цієї нагоди відбувся у «Шоколадному будиночку» на столичних Печерських пагорбах.

Одкровення душі – саме так можна охарактеризувати її збірку «Слова». Авторка занурюється у глибини власних переживань і почуттів, проектуючи кожну думку, кожне слово на читача, який співпереживає і відчуває усе те, про що говорить і мислить ліричний герой. Чи то неймовірне відчуття кохання і жаги, чи то розлука і біль втрати близьких людей – усе ніби насправді. Чуттєві «Слова» - особливі, бо зазирають у душу.

«Ідея створення збірки віршів виникла раптово,  мабуть, так само як і поява їх самих, - розповіла Т.Алексик. - Кожен текст це емоції та враження від почутого та побаченого, людей які оточують, звичайної буденності та щасливих митей життя. Надихнути на їх створення може будь-що, і як це дивно би не звучало, навіть судове засідання в кримінальному провадженні, чи слідча дія. Назва «Слова», бо вони повсюди, без них не минає жоден день і жодна мить і лише завдяки їм можна бути почутим і чути інших».

Закон і Бізнес