Закон і Бізнес


Експерти розкажуть, чого чекати від змін в оподаткуванні


05.04.2017 08:44
3862

5 квітня податковий комітет Асоціації адвокатів України проведе круглий стіл на тему «Зміни у податковому законодавстві. Чого чекати в 2017 році» за участі суддів, адвокатів та представників влади.


Як повідомили виданню «Закон і Бізнес», круглий стіл почнеться об 11:00 в пресс-центрі інформаційного агентства ЛІГАБізнесІнформ (Київ, вул.  Шамрила, 23).

Питання для обговорення:

- Яких змін можна очікувати в податковому законодавстві 2017 року, коли й чому?  Від податкової міліції до служби фінансових розслідувань: в чому зміни і що чекати від  цього?  

- Зміни в податковому законодавстві - через співпрацю чи боротьбу: міркування,  приклади, в т.ч. щодо податку на нерухомість, плати за землю, транспортного  податку; відмінність прямих і непрямих податків; іноземний досвід; чому в нас  заборонений на рівні Конституції референдум з податкових питань; що не так за  Конституцією стосовно місцевих податків?

-  Як, в чому і чому допомагає Рада бізнес-омбудсмена: реальний досвід. 

- Чого чекати від податкових перевірок в 2017 році. 

- «Життя» після перевірки чи без неї (простіше інколи не допускати?): зміни на практиці  і в законодавчому регулюванні, очікувані зміни в порядку судового вирішення спорів. 

- Хто заплатить за роботу адвоката: відшкодування витрат на супроводження спорів,  чому зараз буває інколи дешевше «домовитися» ніж судитися, які зміни потрібні. 

- Новації в адміністративному процесі України: які зміни очікують юристів в 2017 році.

Серед доповідачів та експертів заходу: 

- Тетяна Острікова, народний депутат України, Голова підкомітету з питань митної  справи та удосконалення Митного кодексу України Комітету Верховної Ради України з  питань податкової та митної політики.

- Олександр Мінін, старший партнер, адвокат АО «КМ Партнери», член Громадської  Ради при Комітеті Верховної Ради України з питань податкової та митної політики 

- Олексій Співак, інспектор Ради бізнес-омбудсмена. 

- Наталія Блажівська, суддя Вищого адміністративного суду України. 

- Дмитро Кухнюк, адвокат, доцент кафедри нотаріального та виконавчого процесу і  адвокатури юридичного факультету КНУ ім. Тараса Шевченка, керуючий партнер АО  «Мельник, Кухнюк і партнери». 

- Антоніна Городецька, голова Податкового комітету Асоціації адвокатів України. 

- Віталій Оджиковський, адвокат АО «КМ Партнери» 

- Віктор Короленко, координатор робочої групи з реформування процесуального  законодавства Ради з питань судової реформи при Президентові України. 

Детальніше дізнайтесь тут

Закон і Бізнес