Закон і Бізнес


Порошенко погодив проекти нових процесуальних кодексів


22.03.2017 18:55
16084

Президент підписав та визначив як невідкладний законопроект «Про внесення змін до Господарського процесуального кодексу України, Цивільного процесуального кодексу України, Кодексу адміністративного судочинства України та інших законодавчих актів».


Це відбулося сьогодні під час засідання Ради з питань судової реформи, передає «Закон і Бізнес».

«Звертаюсь до Верховної ради, щоб найближчим часом ці зміни до законодавства розглянули і зробили свій внесок у прискорення роботи нового Верховного Суду», — сказав Петро Порошенко.

Президент також подякував Раді з питань судової реформи за розробку змін до законодавства, які забезпечують процесуальні можливості для функціонування нового Верховного Суду.

 «Я особисто також покладаю величезні надії на те, що найближчим часом новий Верховний Суд запрацює, реалізуючи і захищаючи право українського народу на справедливий суд», — зазначив Президент.

Глава держави ще раз наголосив, що чекає на завершення процесу відбору кандидатів на посади судів Верховного Суду вже у найближчий час. Він побажав всім претендентам успіхів у чесній конкурентній боротьбі за посаду.

Закон і Бізнес