Закон і Бізнес


Ultima Ratio

В Одесі відбудеться турнір з класичних судових дебатів з господарського права і процесу


17.03.2017 09:49
4285

18-19 березня в Одеському апеляційному господарському суді відбудеться фінальний етап IV Турніру з класичних судових дебатів «ULTIMA RATIO» з господарського права і процесу.


Участь братимуть студенти вишів України – переможці перших двох відбіркових раундів, які проходили у Київському, Миколаївському, Дніпровському, Одеському та Львівському регіонах. Команди почергово презентуватимуть позиції сторін за фабулою на основі реального корпоративного спору.

Переможців визначатимуть визнані правники, зокрема судді Одеського апеляційного господарського суду та представники партнерів заходу:

Юридична компанія «CLS» (співорганізатор турніру)

Адвокатське об’єднання «Сегрет та партнери» (партнер інформаційної підтримки турніру)

Засновником та співорганізатором турніру є Ліга студентів Асоціації правників України.

«Такі турніри — це майданчик, де початківцям надано можливість зануритися в реальний судовий процес, що, безумовно, гідно позначиться на їх рівні знань і навичок, - зауважив голова Адвокатського об’єднання «Сергет і Партнери» Володимир Сергет. - Це допоможе учасникам сформувати більш повне розуміння того, що очікувати від професійної діяльності».

Голова комітету господарського права і процесу Ради адвокатів Одеської області, керуючий партнер Юридичної компанії «CLS» Олександр Байдерін наголосив, що турнір став вже доброю традицією. «Щорічно навесні ми збираємося в залах Одеського апеляційного господарського суду аби не лише власними силами творити професійне майбутнє, але і для того, щоб відчути процес з іншого боку – суддівського, - зазначив він. - Ми вельми вдячні за можливість гостювати в стінах Одеського будинку правосуддя та за натхнену підтримку турніру голові суду – Наталії Станіславівні Морщагіній».

Закон і Бізнес