Закон і Бізнес


Верховною Радою відтепер можна прогулятись он-лайн


01.03.2017 16:19
3903

Верховна Рада України відчинила свої двері бажаючим відвідати її приміщення у 3D-форматі з будь-якого комп’ютера або мобільного пристрою. Вищий законодавчий орган тепер присутній у режимі Street View на картах Google.


Як повідомила виданню «Закон і Бізнес» прес-служба ВР, тут можна ознайомитись із головною залою, де проходять засідання українських парламентаріїв, подивитись на зал з трибуни так, ніби ви виступаєте з важливою промовою; роздивитися місце роботи депутата. Також можна походити кулуарами і побачити, де працюють журналісти та спілкуються народні депутати.

Під час віртуальної екскурсії користувачі мають можливість побачити «Прапор Незалежності» — той самий, що депутати першого скликання внесли до сесійної зали 24 серпня 1991 року. Цей прапор - розміром 8х4 метри - було вивішено на короткий час в кулуарах на День Прапора минулого року. Також можна ознайомитись з експозицію «артефактів Незалежності», на якій представлено різноманітні експонати, що пов’язані з боротьбою України за незалежність: прапори, Акт проголошення Незалежності, Перший універсал та багато іншого.

Для пересування між різними локаціями будівлі українського парламенту використовуйте зручну навігацію — обирайте потрібний рівень з правого боку екрану, або просто слідуйте за стрілками.

 «Відтепер кожен охочий, так само як і в ізраїльському Кнесеті чи Конгресі США, зможе здійснити віртуальну подорож у центральному залі і в кулуарах Верховної Ради, відчути дух та настрій роботи українського парламенту. Така політика відкритості стала результатом співпраці з компанією Google», - сказав Голова Верховної Ради Андрій Парубій.

Щоб здійснити віртуальний тур по Верховній Раді України, потрібно зайти на карти Google в режимі перегляду вулиць і вибрати будівлю Верховної Ради України в Києві.

Закон і Бізнес