Закон і Бізнес


Сайт газети «Закон і Бізнес» зазнав DDoS-атаки


22.02.2017 19:24
3046

Сьогодні, 22 лютого, сайт газети «Закон і Бізнес» зазнав DDoS-атаку, у зв'язку з чим доступ до матеріалів ресурсу суттєво ускладнений.


У редакції газети припускають можливість зв'язку такої атаки на сайт zib.com.ua з публікацією низки статей щодо доброчесності окремих кандидатів на посаду у новому Верховному Суді, а також із висвітленням перебігу розслідувань резонансних злочинів. Адже матеріалів, які б мали політичне забарвлення, видання не розміщує.

Газета «Закон і Бізнес» - одне з найстаріших в Україні видань правової спрямованості. В газеті розміщуються інформаційні та аналітичні матеріали правової та економічної тематики, проводиться моніторинг законотворчого процесу в Україні, нормативно-правових актів міністерств і відомств, судової практики від місцевого до Верховного судів, а також рішень Європейського суду з прав людини.

На даний момент роботи з відновлення нормальної роботи сайту тривають.

DDoS-атака - це дії, метою яких є виведення системи з ладу. Як правило, в результаті DDoS-атаки користувачі не мають можливості отримати доступ до серверів, іноді буває утруднений доступ до того чи іншого ресурсу. 

Закон і Бізнес