Закон і Бізнес


АО «Спенсер і Кауфманн» продовжило ексклюзивне партнерство з Лігою студентів АПУ на 2017 рік


22.02.2017 18:03
2374

Меморандум про співпрацю був підписаний 17 лютого за участі керуючого партнера АО «Спенсер і Кауфманн» Валентина Загарія, виконавчого директора Всеукраїнської громадської організації «Асоціація правників України» Олександри Егерт і глави Ліги студентів АПУ Ірини Павленко.


«Ми розглядаємо співпрацю з Лігою студентів як інвестицію в розвиток молодих талантів, які в майбутньому стануть лідерами юридичного бізнесу, - зазначив В.Загарія. - Як показує досвід, часто молоді та цілеспрямовані студенти стають справжніми двигунами інноваційних ідей і творцями креативних рішень. Саме тому ми націлені на всебічну підтримку ініціатив Ліги студентів. Тільки в команді з орієнтованими на успіх людьми ми можемо досягти воістину небувалих результатів».

«Ми хочемо подякувати Валентину Загарія за підтримку і мотивацію для постійного розвитку і вдосконалення. Щиро віримо, що цей рік принесе нам високі результати і цікаві спільні проекти», - прокоментували підписання меморандуму в Лізі студентів.

В.Загарія також розповів про заплановані на 2017 рік спільні заходи. «Ми проведемо стипендіальний конкурс, серію навчальних семінарів за участю провідних юристів компанії, а також плануємо реалізувати серію практикумів, які безумовно стануть цікавими і корисними для майбутніх юристів-лідерів юрринку, - зазначив він, додавши, що географія співпраці з Лігою студентів буде розширюватися, а освітні програми, крім Києва, також охоплять Харків, Львів і Одесу.

Нагадаємо, в 2016 році Лігою студентів АПУ за участю представників АО «Спенсер і Кауфманн» було проведено понад 20 освітніх заходів, серед яких вже традиційний Стипендіальний конкурс з договірного права, Dispute Resolution Workshop і ряд спеціалізованих майстер-класів.

Ліга студентів АПУ є одним з лідерів українського громадського студентського юридичного руху і молодіжним крилом Всеукраїнської громадської організації «Асоціація правників України», об'єднуючи понад 3 тисячі студентів з усієї України.

Закон і Бізнес