Закон і Бізнес


Опубліковано договір та план навчання приватних виконавців


14.12.2016 12:11
8352

Інститут права та післядипломної освіти Міністерства юстиції України оприлюднив навчальний план та проект договору для осіб, які мають намір здійснювати приватну виконавчу діяльність. Дату початку навчання визначать наприкінці року.


Про повідомила прес-служба Міністерства юстиції України, передає видання «Закон і Бізнес».

За посиланнями можна завантажити проект договору та навчальний план курсів з отримання знань у сфері примусового виконання судових рішень і рішень інших органів.

Слухач проходитиме навчальні курси на підставі договору, укладеного між ним та Інститутом. Оплата навчальних курсів прийматиметься виключно після укладення договору між слухачем та Інститутом, в якому будуть погоджені його предмет, ціна та строк дії, а також досягнуто згоди щодо істотних умов.

Мін'юст просить усіх хто до укладення договору перерахував грошові кошти в розмірі 6 100 гривень на банківський рахунок Інституту, в якості оплати за проходження навчальних курсів звернутися до відділу планово-фінансової діяльності, бухгалтерського обліку та звітності Інституту із заявою на повернення перерахованих грошових коштів.

Закон і Бізнес