Закон і Бізнес


Трудовий розпорядок


№47 (1293) 19.11—25.11.2016
3913

Загальні збори трудового колективу Апеляційного суду Житомирської області схвалили зміни до колективного договору та нові Правила внутрішнього трудового розпорядку.


Як повідомили «ЗіБ» у прес-службі суду, вирішення саме таких питань загальними зборами зумовлене змінами в чинному законодавстві про державну службу. Зокрема, віднесенням посад помічників суддів до патронатної служби, введенням до штату посад працівників, які виконують функції з обслуговування, порядком надання відпусток тощо.

Зміни та доповнення до колективного договору, погоджені загальними зборами, стосувалися прийняття на роботу та звільнення з роботи, встановлення випробування для працівників апарату при прийнятті на роботу, надання відпусток, режиму роботи, тривалості робочого часу та перерви для відпочинку й харчування, а також преміювання працівників апарату.

З урахуванням змін до Закону України «Про державну службу» були затверджені й нові Правила внутрішнього трудового розпорядку. Вони поширюються на працівників патронатної служби, працівників, які виконують функції з обслуговування, робітників і є для них обов’язковими до виконання.