Закон і Бізнес


Адвокат року - 2016: розпочато онлайн голосування


04.11.2016 16:05
3701

Конкурсна комісія Асоціації адвокатів України оголосила про початок онлайн голосування за кандидатів, які беруть участь у Щорічному всеукраїнському публічному конкурсі «Адвокат року - 2016».


Голосування починається 4 листопада та закінчується 16 листопада 2016 року, передає ексклюзивний медіа-партнер Конкурсу «Закон і Бізнес».

Після цього конкурсна Комісія обирає серед п’яти переможців on-line голосування – номінантів (адвокати фіналісти Конкурсу, що набрали найбільше голосів за on-line голосуванням) одного переможця в кожній із запропонованих практик за підсумками набраних балів). 

З 16 листопада до 30 листопада 2016 року Конкурсна комісія проводить засідання на якому затверджує результати on-line голосування, оприлюднює їх на сайті ААУ та приступає до визначення переможців Конкурсу.

З 01 грудня по 15 грудня 2016 року Конкурсна комісія визначає переможців у кожній з практик (Кримінальне право; Корпоративне право; Податкове право; Судова практика; Право інтелектуальної власності).

Адвокат, який отримав звання «АДВОКАТ РОКУ» публічно отримує приз та грамоту на урочистому заході, присвяченому підсумкам Конкурсу.

Нагородження переможців Конкурсу відбудеться 16 грудня 2016 року.

Свій голос можна віддати за посиланням.

Закон і Бізнес