Закон і Бізнес


Собака буває кусючий!


№45 (1291) 05.11—11.11.2016
3317

Поштова служба штату Пенсильванія відмовилася доставляти кореспонденцію жителям одного з кварталів м.Вашингтон. Таке рішення було прийняте через пса, який нападає на листонош.


Власниця собаки розповіла, що її улюбленцеві час від часу вдається втекти на вулицю. Проте вона відмовилася визнавати, що тварина атакувала рознощиків листів. За її словами, 3-річний пітбуль на кличку Танк сумирний, не кусається і стрибає на перехожих від радості.

Місцевим жителям обіцяли відновити доставку листів, коли поштова служба отримає гарантію, що собака надійно прив’язаний. Поки цього не відбулося, по кореспонденцію городянам доведеться ходити в найближче поштове відділення. «Нам доводиться страждати через єдиний будинок», — поскаржилася одна з жительок району, повідомляє Ассошіейтед Пресс.

Пси не вперше стають ворогами листонош. У 2012 році влада канадського міста Вісдор унесла до реєстру небезпечних собак чихуахуа на кличку Моллі. Після того як Моллі покусала рознощика листів, її власницю зобов’язали повісити на дім табличку «Обережно, злий собака», купити страховку й вигулювати вихованця тільки в наморднику.