Закон і Бізнес


Справа Єфремова: суд залишив екс-керівника ПР в СІЗО


19.10.2016 13:47
3074

Керівник фракції Партії регіонів у Верховній Раді сьомого скликання Олександр Єфремов буде перебувати під вартою до 24 листопада 2016 року.


Таке рішення на засіданні у вівторок, 18 жовтня, ухвалив Апеляційний суд Києва, залишивши в силі рішення Печерського суду про продовження арешту Єфремова на 60 діб, передає NewsOne.

«Заслухавши пояснення сторін-учасниць процесу, дослідивши матеріали справи, колегія суддів постановила в задоволенні скарги адвокатів підозрюваного Єфремова Олександра Володимировича - відмовити. Рішення Печерського райсуду Києва залишити без змін. Постанова оскарженню не підлягає», - постановив головуючий суддя.

Засідання суду почалося з двогодинним запізненням.

У свою чергу прокурор Павло Кожуховський запевнив, що досудове розслідування буде завершено протягом двох місяців. «Плануємо завершити найближчим часом, коли допитаємо свідків, яких планували допитати, і коли отримаємо результати судових експертиз. Думаю, це приблизно два місяці», - припустив представник обвинувачення.

Тим часом Єфремов висловив обурення таким рішенням суду, а також висунутими проти нього звинуваченнями. «Я не знаю, чому мовчить президент Порошенко, він що, не знає, що твориться в країні? Будь-якого, хоч журналіста, хоч військового можуть взяти і на підставі тільки лише статті в кодексі посадити в тюрму ... Як я, народний депутат, міг впливати на мера (Луганська, - ред.)! Нісенітниця!»- підкреслив екс-регіонал.