Закон і Бізнес


Хто на світі наймиліший?


Жінки вважають чоловіків-адвокатів сексуально привабливішими навіть за акторів.

№39 (1285) 24.09—30.09.2016
8276

Американський щомісячний журнал Esquire склав рейтинг професій, представники яких викликають найбільший інтерес у жінок. Видання відзначає, що список був сформований на підставі дослідження, проведеного серед користувачів соцмережі Tinder.


«Не секрет, що деякі професії сексуально привабливіші, ніж інші. Зрештою, є ж причина, з якої чоловіки-стриптизери одягаються в костюми пожежників, а не комп’ютерних техніків», — повідомляє Esquire.

За даними видання, автори дослідження вивчили результати голосування в сервісі для знайомств Tinder. Користувачі цього додатка ставлять «лайки» гравцям, чиї фотографії здалися їм найпривабливішими. При цьому люди, котрі реєструються в Tinder, можуть, крім своїх знімків, розміщувати особисту інформацію, зокрема про освіту й кар’єру.

Автори дослідження з’ясували, що користувачі додатка найчастіше віддають перевагу чоловікам, які в розділі «Робота» вказали «адвокат». При цьому журнал відзначив, що такі висновки виявилися вельми несподіваними й дещо «лякають» (тільки автори статті не пояснили чому).

На другому місці опинилися актори. Трійку найпривабливіших професій завершили креативні директори. До рейтингу також увійшли бортпровідники, журналісти, бізнесмени, архітектори, персональні тренери, викладачі, лікарі, фотографи, дипломовані медичні працівники, інженери, моделі й шеф-кухарі.