Закон і Бізнес


Адвокат року 2016: ЗіБ виступить ексклюзивним інформаційним партнером


14.09.2016 09:50
3001

Газета «Закон і Бізнес» виступить ексклюзивним інформаційним партнером Щорічного незалежного публічного конкурсу Асоціації адвокатів України – «Адвокат року 2016».


Мета проведення Конкурсу - обрати кращих представників адвокатури, які гідно захищають своїх клієнтів, отримали відповідний авторитет з боку суспільства та внесли певний вклад у розвиток інституту адвокатури України.

Участь у ньому можуть взяти адвокати, які мають свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю і стаж адвокатської діяльності не менш як 3 роки.

Відповідно до Положення про конкурс, з 1 по 30 вересня здійснюватиметься прийом заяв, анкет та підтверджуючих документів номінантів, з 16 жовтня по 15 листопада триватиме онлайн-голосування, після чого конкурсна комісія за результатами голосування і розгляду анкет визначить переможців у кожній із практик.

Газета «Закон і Бізнес» - одне з найстаріших в Україні видань правової спрямованості. В газеті розміщуються інформаційні та аналітичні матеріали правової та економічної тематики, проводиться моніторинг законотворчого процесу в Україні, нормативно-правових актів міністерств і відомств, судової практики від місцевого до Верховного судів, а також рішень Європейського суду з прав людини.

З умовами участі та більш детальною інформацією можна ознайомитися за посиланням.

Закон і Бізнес