Закон і Бізнес


Єфремов завів сторінку у Facebook, де коментує звинувачення проти нього


07.09.2016 10:51
3194

Екс-керівник Партії регіонів Олександр Єфремов, якого місяць тому затримали в аеропорту «Бориспіль» і згодом оголосили підозру у посяганні на територіальну цілісність України завів власну сторінку у соціальній мережі Facebook.


На сторінці він коментує перебіг кримінальної справи і висловлює власне ставлення до того, що відбувається.

Минуло більше місяця з дня мого затримання і ув'язнення в СІЗО, а також половина терміну, визначеного для розслідування кримінального правопорушення. За цей місяць не було проведено жодної слідчої дії, мене не викликали на жодний допит до слідчого, не надали жодного доказу моєї провини, - написав він 5 вересня. - Мене часто запитують, чому я не поїхав з країни. Але втекти - значить визнати свою провину. А я ні в чому не винен. Я не причетний до жодного з тих слів і дій, які озвучила прокуратура і деякі ЗМІ. Все ґрунтується на нічим не підтверджених словах людини, яка давно має особисті мотиви, інтерес і умисел завдати мені шкоди, і особистої ненависті Генерального прокурора, про яку він не соромиться заявляти на своїх прес-конференціях».

Нагадаємо, коментар про фінансування сепаратистів , який О.Єфремов нібито надав перед арештом в Києві, насправді виявився фейком - вирваною з контексту нарізкою його висловлювань інтерв'ю дворічної давності. Захист подав заяву про завідомо неправдиве повідомлення про злочин.

Закон і Бізнес