Закон і Бізнес


Адвокати обговорять проблеми у сфері фінансів


23.08.2016 11:10
1930

21 жовтня у Києві пройде І Фінансовий форум Асоціації адвокатів України. На Форумі планується обговорення проблем у сфері фінансів – адвокатури та бізнесу, фінансово-правових аспектів, питань реструктуризації та оподаткування.


Під час заходу, зокрема, обговорюватимуть новий закон про фінансову реструктуризацію; питання ролі адвокатів в системі безпеки банку; захисту вкладників та позичальників при ліквідації банку; оподаткування інвестицій; судову практику в спорах, пов'язаних з інвестиціями; питання ефективного захисту від рейдерських атак; використання банкрутства як елементу захисту корпоративних прав тощо.

Серед доповідачів керівники регуляторів ринку, керівники банківських установ, експерти, судді, народні депутати України, міжнародні експерти, представники органів державної влади та бізнесу, практикуючі адвокати.

Захід буде корисний адвокатам, юристам, керівникам юридичних фірм, які активно займаються фінансовими питаннями та співпрацюють з банками та іншими фінансовими установами. Бізнес-структурам, всім, хто хоче бути в курсі останніх подій у фінансовому секторі, готовий використовувати свої знання для захисту свого бізнесу та бізнесу свого клієнта.

Детальніше про участь у форумі дивіться тут.

Закон і Бізнес