Закон і Бізнес


Інтимне питання

Влада Швеції вирішила з’ясувати, чому громадяни країни мало займаються сексом


№33 (1279) 06.08—12.08.2016
3884

Інститут охорони здоров’я Швеції проведе дослідження, яке покаже, чи дійсно громадяни країни стали приділяти менше уваги сексу. Уряд, який виступив замовником дослідження, підозрює, що причинами негативної тенденції можуть бути стрес і інші проблеми із здоров’ям громадян.


Шведський уряд, стурбований тим, що шведи недостатньо займаються сексом, хоче провести відповідне дослідження.

Через 20 років після проведення попереднього масштабного дослідження сексуальних звичок шведів і після повідомлень таблоїдних видань країни про те, що шведи менше, ніж раніше, займаються сексом, міністр охорони здоров’я Габрієль Вікстрем говорить, що зараз прийшов час для проведення нового дослідження. «Важливо встановити, чи так це і що є причиною», — пише він в своєму коментарі, опублікованому в Dagens nyheter.

Міністр підкреслює, що якщо стрес і інші проблеми із здоров’ям впливають на сексуальне життя, то це є також і політичною проблемою. «Секс — це область, яка дуже впливає на здоров’я людини, і ми можемо говорити не тільки про такі речі, як статеві хвороби, але і про те, що є позитивним і що викликає бажання сексу», — відзначив він.

Інститут охорони здоров’я країни отримав завдання провести національне дослідження, яке повинне бути закінчене не пізніше червня 2019 року.

Закон і Бізнес