Закон і Бізнес


Порошенко хоче встановити відеоспостереження на вулицях


25.07.2016 15:51
13872

У всіх обласних центрах, а також в окремих райцентрах, в місцях найбільш масового скупчення людей можуть встановити відеоспостереження із довготривалим збереженням записів.


На необхідність вжиття таких заходів вказує П.Порошенко у своїх листах до Прем'єр-міністра та голови Київської міської держадміністрації. Забезпечення спокою та впевненості у своїй захищеності всіх громадян, які проживають і перебувають в Україні, має стати пріоритетним у діяльності Кабміну, відзначив Президент.

Як пояснили "ЗіБ" у прес-службі Президента, мова, зокрема, йде про необхідність підвищення оперативності реагування на правопорушення шляхом використання технічних засобів контролю за ситуацією в громадських місцях.

Президент також звернувся з проханням встановити у всіх обласних центрах, а за потреби – у містах та районних центрах, в місцях найбільш масового скупчення людей та на територіях, наближених до них, приладів і засобів зовнішнього контролю (відеоспостереження) із довготривалим збереженням записів.

Окрім того, П.Порошенко вказує на необхідність посилення протидії неконтрольованому обігу зброї, вибухівки і боєприпасів.