Закон і Бізнес


В Україні запустять програму профпідготовки адвокатів

Завтра відбудеться презентація ініціативи "Адвокат майбутнього"


31.05.2016 10:19
3071

В Україні буде реалізована програма професійної підготовки адвокатів, яка включатиме освоєння навичок, так званих soft skills, які стануть у нагоді у роботі кожного адвоката та підсилять рівень професійної підготовки в цілому.


Цк стане можливим у рамках  ініціативи «Адвокат майбутнього» (The Lawyer of Tomorrow) як спільного з Канадської асоціацією юристів проекту. Як пояснили "ЗіБ" в АПУ, наразі тривають оціночні сесії в межах підготовки проекту.

Так, відбувся черговий цикл зустрічей делегації представників Канадського бюро міжнародної освіти до України та Канадської асоціації юристів з українськими адвокатами та представниками органів самоврядування.

Після низки інформативних оціночних сесій у Києві та Львові, делегація за участі пані Кімберлі Інксатер (Kimberly Inksater), керівника міжнародних програм Канадської асоціації юристів (СВА), Сари МакКензі (Sarah MacKenzie), юрист-координатора із законопроектної роботи та розробки реформ в СВА, Оксани Кікоть, менеджера українсько-канадського проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні», який фінансується урядом Канади, та Вікторії Мітько, голови правління Всеукраїнського об’єднання адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу, перебуває з візитом в Одесі.

У зустрічі взяли участь голова Ради адвокатів Одеської області Іосиф Бронз, голова відділення АПУ Юрій Сергеєв, керуючий партнер «Юридичного бюро Сергєєвих»,  Андрій Костін, заступник Голови Ради адвокатів Одеської області, та голова КДК Одеської області Наталія Рудницька.

Нагадаємо, підведення підсумків оціночних сесій та презентація ініціативи «Адвокат майбутнього» відбудеться на прес-конференції 1 червня 2016 року.