Закон і Бізнес


Сьогодні у Києві обговорюватимуть правила адвокатської етики


09.06.2016 08:37
2545

9 червня 2016 р. в Києві відбудеться семінар для адвокатів та юристів «Правила адвокатської етики як звід етичних засад діяльності адвокатури». Семінар пройшов акредитацію як захід з підвищення кваліфікації від Ради адвокатів України.


Під час семінару збираються обговорити питання етичних засад адвокатської діяльності, провести порівняльний аналіз Правил адвокатської етики. Також на порядку денному питання кодексу поведінки європейських адвокатів та його поширення на адвокатів України, психологічні засади адвокатської діяльності та професійні відхилення у діяльності адвокатів.

Семінар відбудеться 9 червня з 9.30 до 14.00 за адресою: м. Київ, вул. Мате Залки, 5, конференц-зал кінотеатру «Братислава».

Лектором семінару виступить кандидат юридичних наук, автор понад 30 наукових праць Людмила Кожура, що має відповідну кваліфікацію та отримала сертифікацію від Ради адвокатів України.

Організатором заходу виступила Експертно-правова група «Незалежний інститут судових експертиз». Захід проходить за підтримки генерального партнеру - юридичної компанії «Городисський та Партнери» та партнерів – Європейської арбітражної палати (Брюссель, Бельгія) та Інвестиційно-консалтингового центру IDC (Лодзь, Польща). Інформаційну підтримку семінару надає видання «Закон і Бізнес».

Деталі щодо участі в семінарі за посиланням.

Закон і Бізнес