Закон і Бізнес


Формене селфі


№18 (1264) 01.05—13.05.2016
3689

Надію Гарсіа, працівницю відділку поліції в місті Нуево-Леон на півночі Мексики, усунули від служби після того, як її напіводягнене селфі отримало розповсюдження. Начальству не сподобалося, що дівчина зробила фото в уніформі, на сидінні патрульного автомобіля.


Як повідомляє британська The Sun, цей скандал став черговим в історії неоднозначних фото мексиканських вартових порядку. Минулого місяця новобранець Ектор Мауро Рамос зробив фото з приставленим до голови пістолетом. Таким чином він намагався переконати дружину, яка покинула його, повернутися назад.

У центральному штаті Морелос три офіцери використовували патрульну машину для порнографічної фотосесії. Скандал здійснився після того, як пікантні фото розповсюдили в Інтернеті. А в листопаді в соцмережі з’явилася фотографія двох офіцерів, які займаються сексом на задньому сидінні службового авто.

Н.Гарсіа вже принесла вибачення своєму керівництву і муніципалітету за аморальний вчинок. Проте її провина стане предметом розгляду комісії з честі та справедливості.