Закон і Бізнес


ДСАУ визначилась з пропускним режимом

В ДСАУ не пустять з великими сумками і тваринами


25.01.2016 12:35
14396

Працівники Державної судової адміністрації України входять до приміщень ДСАУ за допомогою електронної перепустки. Відвідувачі в свою чергу повинні показати документ, що посвідчує особу, та зареєструватись в журналі обліку відвідувачів.


Це передбачено наказом ДСАУ від 22 січня 2016 р. №12 “Про затвердження Тимчасової інструкції з організації пропускного режиму в Державній судовій адміністрації України”. Наказом також затверджено зразок перепустки.

Такий пропускний режим стосується приміщень ДСАУ за адресою: м. Київ, вул. Липська 18/5, вул. Липська 16Б та вул. Липська 16Г. Пропускний режим забезпечується підрозділом, що здійснює охорону ДСАУ.

Працівники охорони можуть вимагати:

- додержання вимог пропускного режиму;

- тимчасово затримувати осіб, які порушуючи встановлений режим,проникли чи намагаються проникнути на об'єкт щодо якого здійснюється охорона, не виконують законних вимог співробітників охорони, перевіряти в них документи та здійснювати огляд речей та особистий огляд затриманих осіб;

- проводити кіно-, фото-, аудіозйомку на обєкті щодо якого здійснюється охорона.

Керівництво підрозділу охорони має право на невідкладні дії щодо припинення допуску на відповідний об'єкт у випадку землетрусу, пожежі, надходженні інформації про загрозу вибуху і т.д.

Відвідувачі зобовязані надавати для огляду всі речі, які ними проносяться до відповідного приміщення, в обсязі достатньому для виявлення заборонених для пронесення до приміщень ДСАУ речей. Зокрема, до адміністративних приміщень ДСАУ не допускаються особи:

- зі зброєю;

- валізами, пакетами, сумками великих розмірів (600*400*200 мм);

- у стані сп'яніння;

- з тваринами і т.д.

Закон і Бізнес