Закон і Бізнес


Порошенко розповів про чергову хвилю мобілізації


11.01.2016 17:56
1586

Проект закону про оголошення чергової хвилі мобілізації буде внесено до Верховної Ради тільки після звернення Генерального штабу Збройних Сил України.


Про це повідомив Президент України Петро Порошенко під час візиту до Тернополя, повідомляє “ЗіБ” з посиланням на hromadske.tv.

«Звільнення української території - це не тільки зусилля дипломатів, це не тільки політико-дипломатичні зусилля української влади, але і сильні ЗСУ в чіткої координації з якими ми будемо забезпечувати тверде і неухильне виконання Мінських угод. І якщо для цього потрібно буде вийти з ініціативою про оголошення чергової хвилі мобілізації, то я підтримаю і відповідний законопроект буде внесений до Верховної Ради», - сказав П.Порошенко.

Також, Президент підкреслив необхідність визначення конкретних термінів виконання пунктів Мінських угод. За його словами, всі пункти Мінських угод повинні бути виконані, і у зв'язку зі зривом РФ виконання своєї частини зобов'язань, буде поставлено питання про те, щоб в 2016 році прив'язати всі кроки, які передбачені Мінськими угодами, до конкретної дати.