Закон і Бізнес


Горе-зловмисники

5 найбезглуздіших злочинів 2015 року


№1-2 (1247-1248) 09.01—15.01.2016
3787

Не вірте фільмам — більшість злочинців зовсім не генії. Звичайно, є такі персонажі, які свідомо систематично порушують закон, заробляють мільйони і залишаються на волі. Але це лише виключення — частіше люди йдуть на нерозумні злочини, і їх відразу ж заарештовують. Далі сайт gogetnews.info пропонує 5 найбезглуздіших злочинів, які отримали широкий розголос в 2015 році.


Сeлфі злочинця-утікача

Не дуже кмітливий Ніколас Гpoув утік із державної в’язниці в штаті Айдахо (США) після того, як зробив підкоп під стіною. Він би міг і до сьогодні бути в перегонах, коли б не прокляття соціальних мереж. Гpoув не тільки виклав фото в Instagram, але і написав про втечу пост у Фейсбуку. Його заарештували в зоні відпочинку в Мексиці в листопаді 2015 року.

Довірив кермо дитині

Житель Нью-Йорка Джон Бapлінг (46) був такий п’яний, що попрохав свого десятирічного сина відвезти його додому, в результаті машина потрапила в аварію. Коли на місце події прибула поліція, дитину навряд чи можна було побачити в клубі пари, Бapлінг знаходився поряд. Його звинуватили в тому, що він наразив на небезпеку дитину, в дрібному правопорушенні і дозволі вести авто людині без прав.

З в’язниці не вигнати

Житель штату Арізона Девід Спapлoк був арештований за зберігання мeтaмфeтaміну, але ув’язнили його на короткий термін. Після звільнення Спapлoк відмовився виходити з в’язниці.

Його вигнали з будівлі, але Девід не розгубився і викрав мікроавтобус із замороженими продуктами для ув’язнених. Так він благополучно повернувся на близькі серцю нари.

Вірна дружина

Дружина на все піде заради чоловіка. Джошу Уетфopду в цьому сенсі дуже повезло. Його було затримано за водіння в нетверезому стані, поліцейські встигли лише надіти на нього наручники і посадити в машину. Дружина Джоша Ембep викрала машину і втікла.

Її заарештували за викрадення. Врешті-решт Джош зможе відвідувати дружину у в’язниці, оскільки провина дружини була більш тяжкою, і його не ув’язнили.

Ісус за все заплатить

Американка Ейпpіл Йeйтc пішла, не сплативши свого рахунку в 26 доларів в рибному ресторані в Міpтл-Біч (Південна Кароліна). Вона відмовилася платити за вечерю, сказавши, що у неї немає грошей і за неї заплатить Ісус. Хороша спроба, але ні.