Закон і Бізнес


Апетит залиште вдома


№41 (1080) 13.10—19.10.2012
2692

У Великій Британії двом друзям, які регулярно відвідували один і той самий ресторан, назавжди заборонили приходити до закладу.


Менеджмент ресторану, в якому подають страви монгольської кухні, визнав поведінку приятелів неприйнятною. За словами керівництва закладу громадського харчування, парочка постійно з’їдала все, не залишаючи нічого іншим відвідувачам, пише The Daily Telegraph.

Ресторан у Брайтоні пропонує своїм клієнтам самостійно зібрати для себе страву з наявних інгредієнтів — сирі м’ясо й овочі лежать на великих тацях, і кожен може «сконструювати» для себе частування на смак. Після того, як всі продукти вибрані, необхідно підійти до відчиненої кухні й попросити кухаря обсмажити їх (при цьому кількість підходів не обмежується — потрібно лише заплатити £12).

Як розповіли працівники закладу, Джордж Делмон і Енді Майлс завжди змітали все, що подавалося. При цьому вони не замовляли ніяких напоїв і ніколи не платили за додаткові послуги. Самі чоловіки стверджують, що їм доводилося з’їдати все, оскільки через те, що ресторан скупився, порції виходили маленькі.