Закон і Бізнес


Хто претендує на місце в Конституційному суді від з’їду суддів?


03.09.2015 09:40
12996

Станом на 2 вересня до Ради суддів України надійшли документи від одного претендента на посаду судді Конституційного Суду України - судді Львівського окружного адміністративного суду Володимира Миколайовича Кравчука. Обрання суддів КС відбудеться на ХІІІ З"їзді суддів України 24 - 25 вересня.


Як пояснили "ЗіБ" в РСУ, на офіційному веб-сайті судової влади розміщуються загальні відомості про кандидатів. З цього моменту громадяни, їхні об"єднання, усі зацікавлені особи можуть брати участь в обговоренні кандидатів, висловлювати підтримку, зауваження, пропозиції, застереження.

Кандидат на посаду судді Конституційного Суду України для обрання на ХІІІ З"їзді суддів України Кравчук Володимир Миколайович народився 10 лютого 1974 року, з 2009 року - суддя Львівського окружного адміністративного суду, доктор юридичних наук, професор, член Науково-консультативної ради Вищого адміністративного суду України, автор понад 130 наукових праць з цивільного права та процесу, господарського, податкового, адміністративного права та процесу.

Детальніша інформація про кандидата за посиланням.