Закон і Бізнес


У подружньому боргу


№28 (1222) 11.07—17.07.2015
3283

Мешканка Мексики опинилася у в’язниці через відмову попрасувати чоловікові сорочку. Едгар Альварадо, чоловік 21-річної Дулсе Гарсії, поскаржився на дружину в поліцію, і молода жінка була доставлена в відділок.


Як повідомляє The Daily Star, молоду дружину звинуватили в зневазі домашніми обов’язками і зобов’язали заплатити штраф в 465 песо (близько 600 грн.), проте грошей у Д.Гарсії не було. Дівчину взяли під варту на 12 годин за несплату штрафу.

Дівчина пояснила, що не хотіла прасувати чоловікові сорочку, тому що підозрювала, що той піде не на прогулянку з друзями, а на зустріч з коханкою.

Через сумнівні дії поліції випадок привернув увагу ЗМІ і активно обговорювався в соцмережах. Багато користувачів Інтернету визнали поведінку чоловіка і співробітників правоохоронних органів неадекватною.

«Наступного разу, коли я прийду додому п’яним під ранок і моя жінка лаятиметься, я подзвоню в поліцію і зажадаю, щоб вони приїхали втихомирити її», — пожартував один з учасників обговорення.

«Не могли б вони забрати і мою дружину? Вона багато їсть і витрачає гроші з моєї кредитки», — написав інший користувач.

Чи вдалося подружжю помиритися після конфлікту, не уточнюється, але можна припустити, що налагодження відносин після такої сварки може сильно затягнутися.