Закон і Бізнес


КСУ публікує графік роботи на тиждень


15.06.2015 16:05
1755

Конституційний Суд України обнародував проект порядку денного засідань та пленарних засідань Суду на 16 - 18 червня 2015 року.


Як повідомили “ЗіБ” у КСУ, Суд планує працювати за наступним графіком: 

16 червня 2015 року

Конституційний Суд України на закритій частині пленарного засідання продовжить розгляд справи за зверненням Верховної Ради України про надання висновку щодо відповідності законопроекту про внесення змін до Конституції України щодо недоторканності народних депутатів України та суддів вимогам статей 157 і 158 Конституції.

17 червня 2015 року

Конституційний Суд України на засіданні продовжить розгляд питання щодо відкриття конституційного провадження у справі за конституційним поданням 49 народних депутатів України щодо відповідності Конституції України (конституційності) Указу Президента України „Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 4 листопада 2014 року „Про невідкладні заходи щодо стабілізації соціально-економічної ситуації в Донецькій та Луганській областях“.

18 червня 2015 року

1. Конституційний Суд України на закритій частині пленарного засідання продовжить розгляд справи за конституційним зверненням публічного акціонерного товариства „УкрСиббанк“ щодо офіційного тлумачення положення другого речення частини четвертої статті 559 Цивільного кодексу України.

2. Судді Конституційного Суду України візьмуть участь у науково-практичній конференції на тему: „Місце і роль Конституції України у розвитку правової системи та реалізації цивілізаційного вибору Українського народу“, присвяченій 19-й річниці Конституції України.