Закон і Бізнес


Львов просить ГПУ спростувати чутки про його затримання


26.01.2015 12:42
2125

Прес-служба ВГСУ та голова Суду Богдан Львов спростували інформацію про начебто затримання Голови Вищого господарського суду України Б.Львова на хабарі. Однак інформаційний простір досі не може заспокоїтись.


У зв’язку з цим Б.Львов звернувся до Генпрокуратури з проханням підтвердити або спростувати інформацію щодо одержання головою ВГСУ неправомірної вигоди та відповідного затримання. Також Б.Львов просить ГПУ сприяти встановленню причетних до поширення відповідної інформації осіб, а також притягти їх до відповідальності.

Текст цього звернення Б.Львова опублікував на своїй сторінці у Fb старший помічник Генерального прокурора Валерій Карпунцов.

“Вчора було до мене дуже багато звернень, з приводу публікацій у мережі інтернет інформації щодо факту документування слідчими ГПУ, під час отримання неправомірної винагороди, Голови ВГСУ Б. Львова.

Сьогодні, під час ранкової наради у Генерального прокурора України, було це питання піднято, з метою з'ясування походження та правдивості інформації”, - написав Карпунцов.