Закон і Бізнес



1130


З 11 по 13 грудня у приміщенні Академії адвокатури України (м. Київ, бульвар Тараса Шевченка, 27) проходитиме виставка-форум «Правники – суспільству», яку щорічно відвідують близько 2 тисяч осіб.

Як пояснили “ЗіБ” в Міністерстві, виставка відбудеться в рамках Всеукраїнського тижня права, який проходить в Україні з 8 по 13 грудня 2014 року.

Відвідувачі виставки зможуть отримати безоплатну первинну правову допомогу з питань соціального захисту, вчинення нотаріальних дій, виконання рішень судів, реєстрації речових прав на нерухоме майно, оформлення спадщини, приватизації земельних ділянок, житлового, сімейного законодавства тощо. Консультуватимуть їх, окрім фахівців апарату Міністерства юстиції та головних управлінь юстиції у Київській області та місті Києві, ще й представники інших центральних органів виконавчої влади, неурядових організацій, юридичних фірм та юридичних клінік вищих навчальних закладів.

Крім того, в рамках виставки-форуму «Правники – суспільству» буде проведено майстер-класи провідних юристів. Під час занять фахівці з права поділяться зі студентами юридичних вузів та молодими юристами-практиками своїм професійним досвідом з питань, пов’язаних із захистом прав людини та побудовою успішної юридичної кар’єри.

Нагадаємо, 11 грудня в рамках в тижня права в КСУ працюватиме громадська приймальня.