Закон і Бізнес


Мін’юст шукає членів Дисциплінарної комісії арбітражних керуючих


25.11.2014 17:04
1326

До 25 грудня саморегулівні організації арбітражних керуючих (розпорядників майна, керуючих санацією, ліквідаторів) повинні подати повідомлення стосовно обраних ними представників для формування складу Дисциплінарної комісії арбітражних керуючих (розпорядників майна, керуючих санацією, ліквідаторів).


Так, як пояснили „ЗіБ” в Міністерстві, це обумовлено прийняттям на засіданні Дисциплінарної комісії арбітражних керуючих (розпорядників майна, керуючих санацією, ліквідаторів) 20.11.2014 рішення про виключення із персонального складу члена Комісії Фоменко М.С.

Відповідно до п. 5 Положення про Дисциплінарну комісію арбітражних керуючих (розпорядників майна, керуючих санацією, ліквідаторів), затвердженого наказом Міністерства юстиції України 11.01.2013 № 81/5, обрані представники повинні мати досвід роботи у сфері відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом не менше п’яти років.

Повідомлення саморегулівних організацій арбітражних керуючих стосовно обраних ними представників надсилаються на поштову адресу Міністерства юстиції України (01001, м. Київ, вул. Городецького, 13) та повинні містити такі дані:

- найменування саморегулівної організації арбітражних керуючих (із зазначенням її статусу), членом якої є обраний представник, її кількісний склад, адміністративно-територіальні одиниці України, на територіях яких її члени здійснюють свою діяльність, та сукупна кількість процедур, що застосовуються у справах про банкрутство щодо боржника, в яких брали/беруть участь її члени;

- прізвище, ім’я та по батькові обраного представника і досвід його роботи у сфері відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом.

Останнім днем прийому зазначених повідомлень є 25 грудня 2014 року.