Закон і Бізнес


Загарія запропонував продовжити з'їзд адвокатів в Цюрупинську


21.11.2014 16:35
1647

Враховуючи неймовірну тягу Ради адвокатів України краще пізнати географію України, відвідавши з разом з делегатами З'їзду всі найвіддаленіші куточки рідного краю, виходжу з пропозицією продовжити З'їзд адвокатів в одному з ПТУ Цюрупинська.


З такою жартівливою пропозицією під враженням від організації ІІІ З'їзду адвокатів України, що проходив 20 - 21 листопада в Мукачеве, вийшов голова ВКДКА Валентин Загарія, який так і не зміг виступити на з'їзді із звітом про результати роботи Комісії.

«Після успіху III-го З'їзду адвокатів, прекрасно організованого і чудово проведеного НААУ на базі аграрного коледжу в Мукачево, а також, враховуючи неймовірну тягу РАУ краще дізнатися географію України, відвідавши з разом з делегатами З'їзду все найвіддаленіші куточки рідного краю, виходжу з пропозицією продовжити III-й З'їзд в одному з ПТУ Цюрупинська », - написав він на своїй сторінці в Фейсбуці.

В.Загарія обґрунтовує вибір місця тим, що воно «наскільки далеко, настільки ж і незручно. Плюс поруч заповідник Асканія Нова і відмінний ще невивчений куточок Херсонщини».

Він також коротко виклав свої «побажання» у зв'язку з організацією другій частині заходу: «Щоб хоч якось вийти на рівень З'їзду в Мукачеве в частині прекрасно організованої реєстрації делегатів в комфортабельних автобусах, які стоять на узбіччі дороги при в'їзді в Мукачеве, пропоную розбити наметовий табір реєстраційної групи десь неподалік у полях однієї з агроферм Цюрупинська (аграрна тема вже стала близька адвокатам) або позичити шатро у одного з місцевих шапіто, що, до речі, привнесе елемент приємної новизни в традиції проведення З'їздів адвокатів ».

«Безсумнівно, З'їзд в Цюрупинську стане кроком вперед у демократизації адвокатського самоврядування, яке незмінно демонструє свою прихильність екзистенціальним цінностям перетворення абсурду в норму», - резюмує В.Загарія