Закон і Бізнес



1089


На круглому столі, організованому 7 листопада 2014 року органами судової влади йшла мова про проблемні аспекти оцінки та врахування громадської думки щодо діяльності судової системи України з метою стратегічного планування в царині комунікацій.

Учасникам заходу були презентовані опитування, проведені різними організаціями, які стосувалися діяльності судів та органів судової влади. Зокрема, обговорено ставлення представників ЗМІ до судів і суддів та оцінка діяльності судової влади пересічними громадянами та представниками юридичних кіл.

На круглому столі розглянуто проблемні питання довіри до судової влади та запропоновано низку заходів щодо поліпшення рівня задоволеністю суспільства діяльністю окремої гілки влади.

На думку учасників заходу, важливим питанням підвищення рівня довіри до судової системи є запровадження у судах заходів із підвищення іміджу, комунікаційних стратегій судової влади, проведення навчань як для представників ЗМІ, так і для прес-секретарів, які працюють у судах, а також важливо продовжити запроваджену у 2011 році Державною судовою адміністрацією України практику проведення днів відкритих дверей.

Нагадаємо, опубліковано результати опитування відвідувачів Великоолександрівського районного суду Херсонської області.

За матеріалами видання "Закон і Бізнес"