Закон і Бізнес


Завтра відбудеться засідання ради суддів загальних судів


21.10.2014 13:45
1389

23 жовтня 2014 року о 10.00 у приміщенні Державної судової адміністрації України (м. Київ, вул. Липська, 18/5) відбудеться засідання ради суддів загальних суддів.


Як повідомили „ЗіБ” в ДСА, в порядку денному наступні питання:

- обговорення рішень ХІІ позачергового з’їзду суддів України, який продовжив роботу 25-26 вересня 2014 року.  

- щодо працевлаштування суддів Донецької та Луганської областей в зоні проведення АТО.        

- про хід виконання рішення ради суддів загальних судів щодо витребування справ Вищим спеціалізованим судом з розгляду цивільних та кримінальних справ за допомогою електронних запитів.

- про стан виконання місцевими та апеляційними загальними судами та ДСА України вимог законодавства з питань судового збору, контроль за правильністю та своєчасністю  його надходження і оперативного обліку справляння судового збору.

- про розгляд питань щодо проблем в оплаті праці працівників апарату місцевих та апеляційних загальних судів та затвердження Плану заходів по їх усуненню.

- про розробку та затвердження Методичних рекомендацій з проведення радою суддів загальних судів вивчень організаційного забезпечення та діяльності апеляційних та місцевих загальних судів.

- провести аналіз результатів опитування відвідувачів місцевих та апеляційних загальних судів щодо діяльності цих судів за програмою USAID.