Закон С– Бізнес «Стахановська» п’ятниця

в„–26 (1116) 29.06—05.07.2013
ФОТО: ОЛЕКСАНДР ХОМЕНКО

Під час минулого засідання ВКДКА її члени працювали, як стахановці — у порядку денному було 28 питань. У результаті кількох адвокатів покарали (хоча найбільш поширене дисциплінарне стягнення, накладене ВКДКА, було досить м’яким — попередження), кількох — захистили. Однією з таких стала екс-член КДКА Закарпатської області Лариса Герасько, що отримала останнім часом ярлик «опозиціонерка». ВКДКА скасувала рішення КДКА Харківської області й таким чином повернула жінці адвокатське свідоцтво.

Керівники ВКДКА разом з членами комісії протягом 7,5 год. те…

ID: #8679
Керівники ВКДКА разом з членами комісії протягом 7,5 год. терпляче розглядали скарги й вислуховували заявників. Голова ВКДКА Валентин ЗАГАРІЯ (праворуч) і його заступник Олег БЄЛЯЄВ.

Доповідачем у резонансній «справі Герасько» була представниц…

ID: #8680
Доповідачем у резонансній «справі Герасько» була представниця Хмельницької області у ВКДКА Наталія ВАГІНА (праворуч). Вона намагалася переконати колег не бути дуже суворими. Представниця м.Києва Ірина ПІХ зберігала під час обговорення нейтралітет.

Іноді дискусії були емоційними...

ID: #8681
Іноді дискусії були емоційними...

...іноді навіть жорсткими.

ID: #8682
...іноді навіть жорсткими.

Члени ВКДКА з цікавістю розглядали візитку, яку недбалий адв…

ID: #8683
Члени ВКДКА з цікавістю розглядали візитку, яку недбалий адвокат роздавав своїм обдуреним клієнтам. Тепер її долучать до дисциплінарної справи.
//
Створено в Студії Дмитра Бабича