Провідні національні виробники і представники українських і іноземних організацій відвідали конференцію «Український продовольчий ринок: кількість, якість і безпека».
Під час цього заходу, присвяченого ключовій ролі вітчизняного агропромислового і харчового бізнесу в процесі повернення Україні статусу «житниці Європи», учасники обговорили пріоритети розвитку експортного ринку на наступні п’ять років і можливі шляхи збільшення експорту.
Також порушували питання про роль держави в регулюванні безпечності продуктів харчування, контролі за якістю і безпечністю продуктів харчування як пріоритетний напрям розвитку українського бізнесу, а також про необхідність забезпечення споживачів якісними і здоровими продуктами харчування.
У конференції взяла участь ЮФ «Саєнко Харенко».
Коментарі
До статті поки що не залишили жодного коментаря. Напишіть свій — і будьте першим!