Представники сфери готельного й ресторанного бізнесу зібралися на засіданні фінансово-правового комітету клубу Hoteliero для того, щоб обговорити зміни, що набули чинності 16 грудня і які забороняють палити в об’єктах ресторанного бізнесу, а також особливі обмеження для готелів і аналогічних засобів розміщення.
У рамках заходу представники HoReCa мали можливість обмінятися з колегами думками і отримати професійні консультації з актуальних питань законодавчої сфери.
На засіданні з юридичної точки зору освітлювали всі нюанси нової заборони на куріння, зокрема такі питання, як: чи дійсно закон встановлює абсолютну заборону на куріння; чи існують винятки й де все-таки курити буде дозволено; які санкції чекають підприємства HoReCa за порушення заборони — штрафи або суворіші заходи; як боротися з відвідувачами, що порушують заборону; яка подальша доля сигарних клубів і кальянних лаунж-барів?
Крім того, обговорювалося питання, що стосується порядку проведення перевірок і стягнення штрафів Держспоживінспекцією з рестораторів і готельєрів.
Матеріали за темою
ЮК ADER HABER успішно захистила інтереси міжнародного лідера у сфері харчових та агротехнологій
12.04.2024
Уряд стимулює розвиток ринку спиртних напоїв
23.01.2024
ADER HABER – юридичний радник фонду часткового гарантування кредитів у сільському господарстві
16.01.2024
Barristers змінює партнерський склад
05.12.2023
Незабаром почнуть діяти нові акцизні марки
18.07.2023
За втрачені 32 млн судитимуть податківця
30.06.2023
Коментарі
До статті поки що не залишили жодного коментаря. Напишіть свій — і будьте першим!