Закон і Бізнес


Заседание ВСП 5 декабря 2017 (повестка дня, видео)


05.12.2017 10:01
4304

Во время заседания 5 декабря Высший совет правосудия рассматривает материалы о внесении представлений об увольнении судей, обжаловании привлечения к ответственности, а также сообщения о вмешательстве в деятельность судей.


Порядок денний № 69

засідання Вищої ради правосуддя

5 грудня 2017 року

1. Розгляд матеріалів щодо звільнення суддів з посад за загальними обставинами:

– у зв’язку з поданням заяви про відставку:

1. Єлфімова Олександра Васильовича – судді Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ;

2. Крещенка Анатолія Миколайовича – судді Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ;

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Бенедисюк І.М.)

– у зв’язку з поданням заяви про відставку:

3. Пастощука Михайла Михайловича – судді апеляційного суду Хмельницької області;

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Артеменко І.А.)

– у зв’язку з поданням заяви про відставку:

4.Куковенкова Сергія Володимировича – судді Олександрійського міськрайонного суду Кіровоградської області.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Малашенкова Т.М.)

2. Розгляд питання про звільнення БЕВЗЕНКО (ОРОБЕЦЬ) Юлії Павлівни з посади  судді Оболонського районного суду міста Києва на підставі пункту 3 частини шостої статті 126 Конституції України відповідно до рішення Другої Дисциплінарної палати Вищої ради правосуддя від 19 червня 2017 року № 1574/3дп/15-17.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Мірошниченко А.М.)

3. Розгляд скарги судді Центрально-Міського районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області БУТЕНКО Майї Володимирівни на рішення Другої Дисциплінарної палати Вищої ради правосуддя від 29 травня 2017 року № 1288/2дп/15-17 про притягнення її до дисциплінарної відповідальності.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Бенедисюк І.М.)

4. Розгляд скарги судді Чорнобаївського районного суду Черкаської області СИНЕЦЬКОЇ Людмили Андріївни на рішення Другої Дисциплінарної палати Вищої ради правосуддя від 10 липня 2017 року № 1956/2дп/15-17 про притягнення її до дисциплінарної відповідальності.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Бенедисюк І.М.)

5. Розгляд скарги адвоката Наугольної О.В. в інтересах судді Дніпровського районного суду міста Києва МАРЧЕНКО Мирослави В’ячеславівни на рішення Другої Дисциплінарної палати Вищої ради правосуддя від 3 липня 2017 року № 1908/2дп/15-17 про притягнення її до дисциплінарної відповідальності.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Бенедисюк І.М.)

6. Розгляд скарги Кравця Р.Ю. в інтересах судді Дарницького районного суду міста Києва НАБУДОВИЧ Ірини Олександрівни від 17 липня 2017 року на рішення Другої Дисциплінарної палати Вищої ради правосуддя від 19 червня 2017 року № 1563/2дп/15-17 про притягнення її до дисциплінарної відповідальності.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Бенедисюк І.М.)

7. Розгляд повідомлення судді Синельниківського міськрайонного суду Дніпропетровської області ГРЕЧКА Юрія Валерійовича про втручання в його діяльність як судді щодо здійснення правосуддя.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Беляневич В.Е.)

8. Розгляд звернення судді Ковпаківського районного суду міста Суми БИЧКОВА Ігоря Геннадійовича про втручання в його діяльність як судді щодо здійснення правосуддя.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Мамонтова І.Ю.)

9. Різне.

Закон і Бізнес