Закон і Бізнес


Заседание ВСП 14 ноября 2017 года (повестка дня, видео)


14.11.2017 10:01
4296

Во время заседания 14 ноября Высший совет правосудия рассматривает материалы о назначении и командировке судей, временном отстранении судьи, обжаловании привлечения к дисциплинарной ответственности, а также уведомления о вмешательстве в деятельность судей.


Порядок денний № 63
засідання Вищої ради правосуддя
14 листопада 2017 року

1. Розгляд матеріалів щодо внесення подання Президентові України про призначення на посади суддів:

до Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду:

1. Стрелець Тетяни Геннадіївни

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Шапран В.В.)

до Касаційного цивільного суду у складі Верховного Суду:

2. Погрібного Сергія Олексійовича

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Малашенкова Т.М.)

3. Сімоненко Валентини Миколаївни

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Маловацький О.В.)

2. Розгляд матеріалів щодо внесення подання Президентові України про призначення суддів на посади до місцевих судів:

1. Борисюк Інни Едуардівни – Вінницького міського суду Вінницької області.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Беляневич В.Е.)

3. Розгляд матеріалів щодо внесення подання Президентові України про відрядження суддів:

1. Рибалки Юрія Володимировича – до Оболонського районного суду міста Києва.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Маловацький О.В.)

4. Розгляд клопотання заступника Генерального прокурора – керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Холодницького Н.І. про тимчасове відсторонення судді господарського суду Сумської області КОВАЛЕНКА Олександра Вікторовича від здійснення правосуддя у зв’язку з притягненням до кримінальної відповідальності.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Шапран В.В.)

 

5. Розгляд скарги адвоката Кравця Ростислава Юрійовича в інтересах судді Оболонського районного суду міста Києва ДЕВ’ЯТКА Владислава Володимировича  на рішення Першої Дисциплінарної палати Вищої ради правосуддя від 12 травня            2017 року № 1133/1дп/15-17 про відмову у притягненні до дисциплінарної відповідальності. 

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Бенедисюк І.М.)

6. Розгляд скарги судді Ленінського районного суду міста Кіровограда БЕЗСМОЛОГО Євгена Борисовича на рішення Першої Дисциплінарної палати Вищої ради правосуддя від 22 червня 2017 року № 1755/1дп/15-17 про притягнення його до дисциплінарної відповідальності.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Беляневич В.Е.)

7. Розгляд скарги судді Одеського окружного адміністративного суду ГЛУХАНЧУКА Олега Васильовича на рішення Третьої Дисциплінарної палати Вищої ради правосуддя від 19 липня 2017 року № 2162/3дп/15-17 про притягнення його до дисциплінарної відповідальності. 

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Беляневич В.Е.)

8. Розгляд провадження щодо вимог законодавства про несумісність стосовно судді Харцизького міського суду Донецької області НІКІФОРОВА Максима Юрійовича, відкритого за поданням Міністерства юстиції України.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Гусак М.Б.)

9. Розгляд провадження щодо вимог законодавства про несумісність стосовно судді апеляційного суду міста Києва СОКУРЕНКА Дмитра Михайловича, відкритого за зверненням Міністерства юстиції України.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Маловацький О.В.)

10. Розгляд повідомлень судді Коломацького районного суду Харківської області ЯКОВЕНКА Андрія Олександровича про втручання в його діяльність як судді щодо здійснення правосуддя.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Гусак М.Б.)

11. Розгляд повідомлення судді Чаплинського районного суду Херсонської області ПИЛИПЕНКО Ірини Олександрівни про втручання адвокатом       Мартиновцем О.М. в її діяльність як судді щодо здійснення правосуддя.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Олійник А.С.)

12. Розгляд повідомлення судді Бабушкінського районного суду міста Дніпропетровська ЛЕОНОВА Андрія Анатолійовича про втручання громадянами Рибієм С.М., Хоменюком А.В., головою Бабушкінського районного суду міста Дніпропетровська Литвиненком І.Ю. та суддею цього суду Шевцевою Т.В. в його діяльність як судді щодо здійснення правосуддя.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Олійник А.С.)

13. Розгляд повідомлення судді Троїцького районного суду Луганської області КРІВОКЛЯКІНОЇ Наталії Віталіївни про втручання в її діяльність як судді щодо здійснення правосуддя.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Худик М.П.)

14. Розгляд повідомлення судді Рівненського окружного адміністративного суду НЕДАШКІВСЬКОЇ Катерини Михайлівни про втручання в її діяльність як судді щодо здійснення правосуддя.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Худик М.П.)

15. Різне.

Закон і Бізнес