Закон і Бізнес


Усиление кадрами

В Юридической компании VB PARTNERS — новый партнер


№5 (1199) 31.01—05.02.2015
5412

Юридическая компания VB PARTNERS объявила о расширении управленческой команды и кадровом повышении. Партнером компании стал советник, адвокат Александр Лукьяненко.


Це випускник юридичного факультету Київського національного університету ім. Т.Шевченка. До VB PARTNERS приєднався у 2007 році.

Спеціалізується адвокат на сфері корпоративного, антимонопольного права, white-collar crime і нерухомості. Головними напрямами його діяльності є структуризація та супровід операцій M&A, проведення правових аудитів, корпоративні реструктуризації компаній, валютне регулювання, убезпечення від корпоративного й бізнес-шахрайства. Також Олександр займається веденням судових справ у сфері врегулювання земельних спорів у галузі нерухомості й будівництва.

Кваліфікація О.Лук’яненка як одного з провідних юристів України у сфері конкурентного права WCC не раз була визнана різними авторитетними спеціалізованими виданнями України. Також він був обраний заступником голови комітету з нерухомості та будівництва Асоціації правників України.

За останні кілька років Олександр вів проекти для таких юридичних осіб, як група компаній «ВЕТЕК», «Лукойл», «Бритиш Американ Тобакко Україна», «Індезит Україна», Банк «Траст» та багатьох інших.